פתחנו במבחן הבסיסי ביותר ובהכנת צ'יפס התוצאה יצאה מגדר הרגיל: תוך 12 דקות קיבלנו צ'יפס טעים להפליא, עם פריכות נאה מבחוץ ונימוחות מבפנים. גם במבחן המאתגר יותר, כשהתעצלנו לחתוך תפו"א והכנסנו למכונה צ'יפס קפוא, התוצאה הייתה טעימה מאוד ושמחנו לקבל צ'יפס זהוב וקראנצ'י להפליא, מבלי שנדרשנו להוסיף טיפת שמן. בהזדמנות אחרת פרסנו בטטה בודדה לעיגולים דקים והכנסנו למכונה - אחרי כמה דקות קיבלנו נשנושי צ'יפס בטטה כתמתמים וקלילים שהתפצחו בעונג והפכו לחטיף החדש המועדף עלינו.
נסיינית שהשתתפה בסקירה חיממה טופו, בניסיון להכין שווארמה טבעונית. לאחר שהתרגלה להכין טופו בתנור, תוצאת בישול הארוחה האהובה עליה הוגדרה על ידה כלא פחות מ"מושלמת", עם קריספיות במידה הנכונה, לא רכה או קשה מדי ולא פחות חשוב – טעימה ממש, עליה אפילו קרניבור מושבע הצהיר כי מדובר במנה "לא רעה בכלל".
עברנו לבשרים, בניסיון להכין מנות למשך שאר ימי השבוע. חבילת פרגיות אישית הונחה במכשיר הטיגון ואחרי 15 דקות חימום קיבלנו מנה עסיסית וטעימה שבושלה היטב ולא הותירה שום חלק נא. כשניסינו לחסוך בזמן והכנסנו כמות כפולה הבעיות התחילו לצוץ: כמה נתחי פרגית לא בושלו היטב וחלקים אחרים נראו כאילו מעולם לא הוכנסו למכשיר הטיגון. גם בניסיון אחר, כשהגברנו את המעלות ואת משך זמן החימום, התוצאות לא השתפרו והחימום לא היה מאוזן; נתחים שהיו בקומה העליונה כמעט ונשרפו, כשאלה מתחם בקושי בושלו - אפקט של פיזור חום בעייתי.
במבחן הדג הכנסנו למכשיר הטיגון 4 פרוסות סלומון ממוצעות האמורות לספק שני סועדים. תוך רבע שעה קיבלנו נתחי דג עסיסיים ויתרה מכך, שלא נדבקו כלל לרשת הברזל על אף שהיו נטולי עור- תוצאה נהדרת כשלעצמה. לאחר מכן ניסינו לאתגר את ה-HD9220 עם מנה כפולה, כלומר 8 פרוסות סלומון שאמורות להספיק להמשך ארוחות השבוע וכאן המכונה נכשלה קשות: לפחות חצי מהנתחים לא התחממו כנדרש והיו נאים למדי.
במקרים אלו ואחרים, מכונת הטיגון של פיליפס הראתה שוב ושוב כיצד היא מתמודדת היטב עם מנות אישיות וקטנות, אך כשזה מגיע לעבודה מסיבית יותר כמו סעודה משפחתית או אירוח שהוא מעבר לזוג סועדים – אין פתרון עדיף מתנור או אפילו טוסטר אובן. ניסינו למצוא במדריך מענה הנוגע למנות שאינן עשויות דיין אך שם הומלץ "להכניס כמויות קטנות יותר לסל".
לאור העובדה כי המכשיר הצטיין רק במנות אישיות, יש לקחת בחשבון את חסרונה המשמעותי להתמודד עם משימות מורכבות יותר, הדורשות חימום ממושך של מספר מנות במקביל.